Bedrijfsprofiel

Welkom op onze website,
graag willen wij ons bedrijf voorstellen...Jacht- en scheepsbetimmering de Flux is een dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring en oog voor perfectie, kwaliteit en een verbluffend eindresultaat. De Flux is een veelzijdig bedrijf op het gebied van Jacht- en scheepsbetimmering, daarnaast hebben wij nog een Bouwbedrijf met een deskundig team, die al talloze kleine en grote bouwerken met tevredenheid heeft opgeleverd. Verder kunt u bij ons terecht voor winterstalling van plezierboten. Deze 3 factoren van de flux kunnen optimaal gebruikt worden door u als klant, niks is meer onbekend voor de flux en gaan daardoor elke uitdaging aan... Om steeds weer een spectaculair eindresultaat te creeeren.


Stukje geschiedenis
Harm Kiefte, vader Piet en zus Hennie trekken samen de kar bij “De Flux” waar daarnaast nog tien man in dienst is. Piet Kiefte, een authentieke Urker, heeft het bedrijf overgenomen van wijlen dhr Andries Hakvoort ook wel in de volksmond genoemd “De Flux” waar Piet Kiefte al jaren bij in dienst was. De entree van het kantoor is een lust voor het oog met een aantal prachtige stukken houtnijverheid die verder ook in alle kamers te vinden zijn. Een aantal mensen werkt meerdere maanden per jaar in Den Helder waar men ook een kleine werkplaats heeft. Het grote en hoge bedrijfspand is in eigen beheer gebouwd in 1998 op een groot stuk grond aan de Urkervaart. Via grote deuren kunnen de schepen direct in de hal worden gereden. Achter in de hal, 3 meter boven de vloer, is de houtbewerkingafdeling met alle machines gepositioneerd waardoor de schepen op achterdekhoogte tegen de werkplaats aan liggen. Tijdens werkzaamheden scheelt dit heel veel traplopen. 

Daarnaast is de hele hal bereikbaar voor de 3,5 tons bovenloopkraan wat geen overbodige luxe is indien men kijkt naar de grote hoeveelheden hout, isolatiematerialen en sandwichpanelen die er liggen opgeslagen. De vrachtauto’s kunnen daarvoor direct onder de kraan rijden. De geur van hout in de hal laat een liefhebber watertanden. Op het buitenterrein is de botenstalling van “de Flux” gevestigd waar de te stallen of te betimmeren schepen vanuit de Urkervaart aan wal kunnen worden gezet.

 

De Directie van Jacht- en scheepsbetimmering de Flux

  


Perfectie, kwaliteit, en resultaat, daar staat de Flux garant voor.