Bouwbedrijf

Bouwbedrijf de Flux!! daarvoor is elke klus een must!
Kwaliteit, perfectie en persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. 

Wij zijn op vele terreinen actief, van nieuwbouw tot onderhoud, tot renovatie en restauratie van allerlei soorten woningen en bedrijfspanden. Of het nu om een dakkapel gaat, een pand of een project met meerdere woningen, wij zijn van alle markten thuis.

Bouwbedrijf De Flux is lid van Bouwgarant. Dit keurmerk betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Oftewel, wij hebben alles in huis om uw bouwopdracht vakkundig uit te voeren en te begeleiden.
Menig bouwwerken zijn door de flux als een professioneel, perfect eindresultaat opgeleverd. als het gaat om kleine of grote bouwwerken bent u bij Bouwbedrijf de Flux aan het goede adres.
Als u een goede communicatie wenst met toekomende informatie van onze kant zodat u project op perfecte basis verloopt, bent u met ons professionele team op de juiste koers.
Voor meer informatie over ons bouwbedrijf verwijs ik u naar de bouwprojecten foto's of neem contact met ons op voor een vrijblijfend orienterend gesprek.
Even voorstelen:

Onze werkuitvoerder is Riekelt Romkes geboren en getogen op urk. Met zijn urker mentaliteit en werklust slaagt hij erin om elk project tot een perfect eindresultaat te realiseren.