Winter/Zomerstalling

Winter / zomerstalling bij de flux is een en al geluk.
Voor Winter / zomerstalling van uw schip bij De Flux kunt u zowel op het terrein van 2800m2 uw boot kwijt of bij ons in de haven een plaats reserveren. 
Hoe de Flux te werk gaat
Allereerst zal er op afspraak en planning uw boot uit het water gehaald worden, daarna zal het grove vuil worden afgespoten, onze ervaren medewerkers vervoeren uw boot naar de gereserveerde plaats waar deze op robuuste bokken geplaatst zal worden.
De prijs voor onze Winter / zomerstalling is inclusief 2x kranen, afspuiten, vervoer, bokhuur en Btw. (waar elders vindt je zoveel in een lage prijs) voor prijzen verwijs ik u naar prijzen botenstalling…
Kwalitatief hoogwaardige en robuuste bokken
Voor zomer- of winterstalling van uw schip beschikken wij over kwalitatief hoogwaardige en robuuste bokken om uw zeil- of motorjacht zorgvuldig te stallen.
Het Terrein
Voor de winter / zomerstalling van uw schip beschikt De Flux over een goed beveiligt omheind en geasfalteerd terrein. Alle type boten kunnen buiten worden gestald. In overleg met De Flux kunt u tijdens de winterstalling onderhoudswerkzaamheden aan uw schip uitvoeren.
Tijdens de winterstalling van uw schip kunnen wij desgewenst zorgen voor onderhoud, het winterklaar maken, antifouling en andere werkzaamheden. U kunt zelf de stalling’s formulieren met tarieven en werfreglementen downloaden.
Meer informatie over winter / zomerstalling van uw schip!
Wilt u meer informatie over Winter / zomerstalling van uw schip bij De Flux?
Of wilt u de gewenste formulieren aanvragen? 
Dan kunt u ons telefonisch bereiken op: 0527-687700 
of e-mailen naar: info@deflux.nl. 
Natuurlijk mag u ook langskomen om een kijkje te nemen
Keteldiep 7
8321 MH  URK