Project Nieuwbouw de reede

De opdrachtgevers van het project, Bertus en Tiny, aan het woord in WoonMagazine

Op de grond die we kochten, stond een oude woning die we hebben af laten breken. We wilden graag leefruimte om de woning en eigen slaapkamers voor de kinderen.

We kwamen in contact met De Flux die de bouw ging realiseren. Zo hebben we een flinke aanbouw gekregen, hebben alle kinderen een eigen slaapkamer en zelfs een speelruimte beneden. De doelstelling was om voor de bouwvak te zitten. Ik had nooit durven dromen dat het huis zelfs een maand eerder al klaar was!

Mijn man kende het werk van De Flux al, dus de keuze was snel gemaakt. Vanaf het begin tot het eind heeft De Flux er bovenop gezeten. Ze werkten snel en waren echt flexibel. Zo waren er wat dingen die uiteindelijk toch anders moesten dan de tekeningen van de architect. 

Op het laatste moment besloten we een nisje te maken in mijn dochter haar slaapkamer en op elke kamer inbouwkasten. Ook dat was geen probleem voor ze. Alles is geworden zoals we wilden. De mannen van De Flux hebben echt vakwerk geleverd.

Naast de complete nieuwbouw van de woning, hebben ze ook een prachtig badkamermeubel op maat gemaakt. Ik wist niet eens dat ze dat ook deden!

De Flux staat al meer dan 25 jaar bekend om hun vakmanschap in nieuwbouw en verbouwingen, maar ook voor een prachtige badkamer kunt u er terecht.

Hennie van De Flux vertelt over de prettige samenwerking met Bertus en Tiny: Ons doel is altijd het samen meedenken met de klant en dat het dan samen tot een mooi geheel komt. Het is een prachtig droomhuis geworden. Een visitekaartje voor ons bedrijf.

Woonmagazine is een project van Grafisch Bedrijf Urkerland. (GBU) Voor meer informatie over het bedrijf achter het WoonMagazine klikt u op de knop. (pagina opent in een nieuw venster)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Totaal €

Totaal €

Totaal €

Totaal €

Totaal €