De Flux Scheepsbetimmering & Bouwbedrijf

Scheepsbetimmering - Bouwbedrijf - Havenbedrijf

Bootstalling en Havenbedrijf

De Flux is hét vertrouwde adres voor zomer en winterstalling voor uw vaartuig. Met zowel overdekt als buiten bieden wij voldoende keuze een de klant.  Uw kostbare bezit is bij ons in goede handen!

Uiteraard is het mogelijk een jaarplaats in onze haven te boeken, voorzien van stroom en water.  Wij bieden een nette omgeving, goede toegang en een veelzijdige en flexibele dienstverlening!

Winterstalling inclusief kranen, spuiten en bokhuur
Seizoen van oktober t/m april
6
3
Totaal €
Zomerstalling inclusief kranen, spuiten en bokhuur
Seizoen van april t/m oktober
6
3
Totaal €

Via de rekentools kunt u een indicatie krijgen van de kosten van de buitenstallingsmogelijkheden. 

Uiteraard is ook maatwerk mogelijk, neemt u contact op voor de mogelijkheden.

Voor binnenstalling zijn de tarieven afhankelijk van diverse factoren, wij staan u graag te woord om het één en ander met u door te nemen.

Diverse tarieven

In combinatie met een jaarplaats in de haven krijgt u korting op de winterstalling.  In de grote hal geldt een passieve opslag, in de Romneyloods zijn in overleg werkzaamheden toegestaan.
U kunt ook kort tijdelijk stallen voor bijvoorbeeld licht onderhoud aan uw vaartuig. Bevraagt u ons hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Een boot of waterscooter op een trailer kost buiten vanaf 250 euro en binnen vanaf 400 euro per seizoen. Vraag ons voor de mogelijkheden. 

Een jaarplaats in onze haven kost 1197 euro per jaar. Voor vaartuigen langer dan 15 meter geldt er een toeslag.

Mastenberging is zowel buiten als binnen mogelijk.
De Cleaner voor het onder hogdruk reinigen van uw vaartuig kunt u huren via ons kantoor. 
Uiteraard kunt u stroom aansluiten aan de haven of bij de opslag. Wij rekenen daarvoor opstart kosten, en een marktconform kWh tarief. Indien u afval heeft, kunt u dit tegen een passende bijdrage bij ons kwijt. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Totaal €

Totaal €

Totaal €

Totaal €

Totaal €