Bouwbedrijf De Flux

Ons verhaal

De Flux is een echt familiebedrijf. Ooit nam vader Piet Kiefte het bedrijf De Flux over van zijn voormalige werkgever, om het met de familie vervolgens met grote passie uit te bouwen. Op Urk hebben wij een groot terrein, met een haven, botenhelling en een hoge werkplaats, gelegen aan de Urkervaart. Bouwbedrijf De Flux is actief in de woningbouw, verbouw en renovatie. Neemt u een kijkje bij onze projecten op deze pagina!

Wat bieden wij

Bouwbedrijf De Flux weet naadloos de juiste toon te treffen. Voor het juiste budget geven wij de gewenste invulling. Met jarenlange ervaring in stijlvolle projecten en exclusieve opdrachten vormt De Flux de partner die u zocht!

Wij begrijpen wat u wil

Een klassieke sfeer, traditionele bouw, een rijke uitstraling. Wij geven ruimte aan uw verlangens. We begrijpen uw aspiraties en staan u daarin graag bij!

Met oog voor detail

Ons vakmanschap kent werkelijk geen grenzen. Met liefde voor het vak en met behulp van de modernste apparatuur maken wij uw voorstellen mogelijk.

Wij leveren topkwaliteit

Met onze eigen ontwerpers kunnen wij voor u de juiste sfeer creëren. De modernste CNC machines kunnen iedere vorm en bijna alle materialen verwerken.

Bedrijfsfilm De Flux

Meer Projecten:

Nieuwbouw woning Wijk 3 te Urk. In onze eerste caroussel de beelden van een totale nieuwbouw aan het IJsselmeer
Wijk 3-91
Nieuwbouw
Pal naast het "Vrouwtje Aan De Zee" bevindt zich deze unieke locatie. Traditionele nieuwbouw met een bijzondere vormgeving
Wijk 4
Nieuwbouw
Duurzaam gebouwde woningen met oog voor comfort en detail in het uitbreidingsplan van Urk
Oranjewijk
Nieuwbouw

Een unieke opdracht - Ambachtelijk en Traditioneel

Bouwbedrijf De Flux is bij uitstek de geschikte partner voor bijzondere opdrachten als deze. De meest galante vormen, gevat in een traditionele stijl, gesitueerd op een bijzondere locatie. Voor wie luxe, uitstraling en klasse als belangrijke kenmerken in het leven beoordeeld, daar weet De Flux een passende invulling aan te geven. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Totaal €

Totaal €

Totaal €

Totaal €

Totaal €